Anlita Daniels Mur & Puts för badrumsrenoveringar i Stockholm

badrumsrenovering utförd i StockholmNär man ska renovera sitt badrum i hemmet är det alltid viktigt att man vänder sig till en renoveringsfirma som arbetar efter rådande våtrumsstandard för att ni inte ska få vattenskador längre fram, det är också väldigt viktigt att företaget har våtrumsbehörighet enligt Byggkeramikrådets branschregler för våtrum så att arbetet som utförs är professionellt och håller måttet. Hos Daniels Mur & Puts i Stockholm så arbetar man just efter detta och har all den behörighet som krävs för att utföra ett korrekt och professionellt arbete som ni garanterat kommer att bli nöjda med.

Klicka på bilden i artikeln så kommer ni direkt till deras hemsida där ni kan läsa mer om deras arbete, intyg samt se bilder från tidigare arbeten för att känna er trygga med ert val av hantverkare. Då de är bland Sveriges bästa hantverkare är de flitigt anlitade av såväl privatpersoner som företag för att utföra snygga, hållbara och kvalitativa badrum och toaletter som ni alltid kommer att bli nöjda med, därför är dem det självklara valet för dig som ska utföra en badrumsrenovering i Stockholm med omnejd.

Garanti på er badrumsrenovering.

För att ni ska känna er trygga och säkra på att ni alltid får ett bra arbete utfört så lämnar man på Daniels Mur & Puts en 10 års lång garanti på utfört arbete så att ni inte behöver oroa er för mögel, vattenskador eller andra problem som kan uppstå om man inte får ett bra arbete utfört. De har lång erfarenhet och bred kompetens inom sitt yrke och ni kan alltid få precis all den hjälp som ni behöver för att få ert drömbadrum.

Med snygg design, väl utfört arbete och god service kommer dem att göra er mycket nöjda, så surfa in på deras hemsida www.danielsmur.se redan idag för att läsa mer och självklart hitta alla kontaktuppgifter för att anlita dem för just er badrumsrenovering inom kort.