Kontakta veterinär Norrköping för behandling

​Det är aldrig roligt när ens fyrbenta vänner mår dåligt, speciellt då de inte kan säga vad som är fel. Oftast visar de på något sätt var de har ont men ibland är det klurigare att hitta orsaken bakom smärtan. Det kan ibland vara ett medfött fel eller en skada som djuren har pådragit sig under sin utevistelse. Hos veterinär Norrköping får både små- och stora djur den hjälp de behöver. I vanliga fall brukar man själv få åka in till akuten eller veterinärkliniken med djuret men hos veterinär i Norrköping kommer veterinären till dig. Gäller det större djur som häst och klövdjur kan det ibland vara svårt att få in djuret i transport, vilket gör att en ambulerande veterinär underlättar för djurägaren. På så sätt befinner sig djuret i sin hemmiljö medan undersökning och medicinering pågår.

Öppettider och arbetsområden

Basen för den ambulerande veterinärkliniken är i Norrköping/Linköping vilket gör att fall som behöver akutservice i närliggande kommuner och städer är välkomna så länge det inte är allt för långt bort. För att leverera bästa möjliga service är jour öppet dygnet runt på veckodagar som används vid akuta fall. Om man vill använda epost går det bra att maila till gardsveterinarerna@outlook.com eller använda kontaktformuläret som finns på hemsidan. Telefontid för veterinär Norrköping är mellan klockan 08:00 - 09:00 på vardagar. 

​​Vid obesvarat samtal rekommenderas att lämna ett meddelande på telefonen där man nämner namn och telefonnummer. På hemsidan går det även att se vilka områden som gäller för veterinärbesök. Behandling och vanligare undersökningar ges till alla lantbrukets djur så som nöt, gris, får, höns och andra mer udda djurslag som åsnor, kameler, alpacka och getter.